Холивудският актьор Ръсел Кроу разкри как си е счупил двата крака по

...
Холивудският актьор Ръсел Кроу разкри как си е счупил двата крака по
Коментари Харесай

Той чупи и двата си крака, но продължава да снима сцените от емблематичен филм

Холивудският актьор Ръсел Кроу разкри по какъв начин си е счупил двата крайници по време на фотосите на филм.

59-годишният артист си спомня, че е изпитал вълна от болки, до момента в който е бързал да снима сцена, в която е трябвало да скочи на " твърда като канара " земя, без повърхността да е била готова по подобаващ метод. Той, обаче, траял да работи и е осъзнал какъв брой забележителна е била " дребната акцидент " едвам доста по-късно.

В диалог пред списание " Пийпъл " артистът, който играе основния бандит във кино лентата от 2010 година, споделя: 

" Скочих от портала на замъка върху твърда като камък неравна земя. Трябваше да подготвим почвата и да заровим поставка, само че бързахме да създадем фотографията при намаляващата светлина. Със стотици статисти в близост, летящи стрели и горящи котли, които подпалваха замъка, нямаше по какъв начин да се измъкна. Спомням си, че до момента в който скачах, си мислех: " Това ще боли ".

Актьорът от " Лоша земя " се стремеше да се приземи на краката си, с цел да понижи удара, само че петите му първи се забиха в земята.

" Беше като токов удар, който се разнесе по тялото ми. Снимахме огромен филм, тъй че просто се бориш, само че последният месец от тази работа беше доста сложен. Имаше няколко седмици, в които даже ходенето беше предизвикателство ", спомня си още той.

По това време Ръсел " в никакъв случай не е обсъждал контузията с продукцията, не си е вземал почивен ден поради нея, просто продължих да работя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР